Qingdao Xinquan Plastic Machinery Co., Ltd

    punika perusahaan tech dhuwur lan anyar. Dumunung ing Jiaozhou, kutha Qingdao, Langkawi Shandong, cedhak Airport Qingdao, stasiun Train, cara Express, transportasi sanget trep.
    sinau More
    • tim technical kuwat

      tim technical kuwat

      duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency peralatan mekso cerdas.
    • Heart nggawe

      Heart nggawe

      Perusahaan migunakake sistem desain majeng lan nggunakake ISO9001 majeng: 2000 Manajemen kualitas Manajemen sistem internasional.
    • banget kualitas

      banget kualitas

      Perusahaan khusus kanggo produksi dhuwur-kinerja, mesin plastik kualitas lan peralatan, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.

    Babagan awake dhewe

    Qingdao Xinquan Plastic Machinery Co., Ltd punika perusahaan tech dhuwur lan anyar. Dumunung ing Jiaozhou, kutha Qingdao, Langkawi Shandong, cedhak Airport Qingdao, stasiun Train, cara Express, transportasi wis banget convenient.Established ing taun 1998, Qingdao Xinquan Company Jembaré saka 8000m2, supaya ngganti produksi ngembangaken requirement, kita dibangun akun pabrik anyar area 10000 m2, netepake perusahaan tambahan, jenenge Qingdao Jinyuanrong Industry & Trading Co., Ltd.

    • about1
    • about2
    
    WhatsApp Online Chat !