Babagan awake dhewe

    Qingdao Xinquan Plastic Machinery Co., Ltd punika perusahaan tech dhuwur lan anyar. Dumunung ing Jiaozhou, kutha Qingdao, Langkawi Shandong, cedhak Airport Qingdao, stasiun Train, cara Express, transportasi sanget trep.

    Madeg ing taun 1998, Qingdao Xinquan Company Jembaré saka 8000m2, supaya ngganti requirement produksi ngembangaken, kita dibangun akun pabrik anyar area 10000 m2, netepake perusahaan tambahan, jenenge Qingdao Jinyuanrong Industry & Trading Co., Ltd .

    Our company wis sumber teknologi kuat lan kuwat; kita wis mesthi wis setya kanggo riset lan pangembangan mesin plastik, mesin IE kanggo plastik pipo, profil, Boards, sheets, lan produk WPC, utamané fokus ing PP, garis produksi profil PC kothong, ing PVC, WPC foamed garis produksi Papan , teknologi lan kualitas tansah ing tingkat anjog ing China. dhuwur tliti, fungsi sampurna, stabil kinerja lan dipercaya lan urip dawa layanan, XQ mesin seri njaluk dhuwur memuji saka pelanggan. Xinquan Company punika Anggota Gold ing Alibaba, lan seneng Trade Assurance dening Alibaba.com.

    Our company wis sistem manajemen kualitas ketat, wis liwati ISO9001-2000 Certification, lan "Safety Product Certification persetujuan CE" EU kang. produk kita wis didol kanggo kabeh liwat China lan diekspor kanggo negara kabeh ndonya, kayata Rusia, Ukraina, Armenia, Azerbaijan, Uzbekistan, Kazakhstan, Algeria, Italia, Rumania, Australia, Turkey, Pakistan, India, Bangladesh, Indonesia , Thailand, Japan, Korea, Vietnam, Mexico, Venezuela, Brazil, Argentina, Peru, Afrika Kidul, Mesir, Tunisia, Equatorial Guinea lan ing.

    "Quality banget lan Price cukup" privasi kualitas Xinquan Company kang;
    “Honest Service and Win-win Cooperation” is Xinquan Company’s core concept.
    Qingdao Xinquan Company is willing to work together with you to create a more beautiful and better future.

    1-150H410203RZ


    
    WhatsApp Online Chat !