PC berongga Grid Board / Sheet Produksi Line - China Qingdao Xinquan Engineering

    PC berongga Grid Board / Sheet Line Produksi


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PC berongga Grid Line Produksi Sheet

    1. About PC berongga Grid Machine Sheet:

    baris produksi iki wis dipigunakaké kanggo mrodhuksi PC kothong kothak sheet line. PC rampung sheet jembaré 1220-2100mm, kekandelan: 2-25mm.

    mesin utama baris produksi:

     Extruder: jinis venting desain khusus, majeng sistem kontrol suhu PLC kanggo mesthekake yen swara plastik lan stabilitas dhuwur-ngasilaken ing plastik extrusion.

     Layar Changer pilihan hydraulic piranti pangisi cepet, supaya proses ganti jaringan cepet lan luwih irit; duplex lan struktur sealing khusus, lan njupuk stabilitas piranti jaringan.

     Mold: jamur digawe saka logam campuran baja kualitas karo kegiatan dhuwur saka piranti throttling, supaya distribusi aliran material ing meksa die iku seragam; lambé ndhuwur lan ngisor saka die punika angger-angger diferensial, njamin kekandelan seragam saka ndhuwur mengisor.

      Vacuum mbentuk ngadeg: mbentuk sistem karo sistem cooling exchange panas cepet, lan karo sistem vakum, lan staggered, distribusi urut-urutan efektif kanggo njamin akurasi wangun sheet kang.

    Sistem vakum kasusun saka rong sub-struktur sawijining, saben subsistem dilengkapi nomer telpon garis vakum telung-loop, saben mbeta siklus tetep loro sistem vakum-kahanan lan sistem tampilan vakum, mangkono nggawe lumahing seragam plate vakum lan stabil.

    2. parameter technical utama.

    Model saka extruder PC SJ-120/36 SJ-45/30 PC SJ-100/36 SJ-45/30
    Power of motor utama 185KW / 22KW 132KW / 18.5KW
    jembaré Product 1600-2100mm 1300-1600mm
    kekandelan Product 2-25mm 2-20mm

    3. Aplikasi saka PC berongga Grid Sheets

    * PC sheet berongga iki digunakake digunakake minangka langit-langit bukti sun bangunan kantor, bale, pasar, stadion, tengah rekreasi lan fasilitas umum; weather ngeculaké saka stasiun bis, house panas, lan dalan saka bale Lounge; langit-langit sun-bukti Aman bandara lan pabrik, velarium saka tetanèn modernized, industri breeding ternak lan renang njero ruangan; gangguan alangi ing cara dhuwur lan dalan munggah pangkat ing kutha-kutha, papan iklan gedhe, kothak cahya lan hiasan pameran; wall pemisahan antarane kantor lan kamar urip, lan antarane jedhing lan jamban.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !