PE, PP, PS, ABS Sheet dan Line Produksi - China Qingdao Xinquan Engineering

    PE, PP, PS, ABS Sheet dan Line Produksi


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. About Machine

    mesin iki duwe kaluwihan saka nyenyet, struktur mesin apik nemtokake lan meneng lan tong minyak kabeh digawe ing baja nitride alloy, bisa nggawe plasticizer materi padha lan duwe output dhuwur lan panggunaan dawa.

    * Meneng wis dirancang saka fungsi nyawiji khusus lan kapasitas plasticization dhuwur.
    * Ing khusus sing dirancang T-jinis jamur njamin pas kontrol menyang kekandelan saka Papan.
    * Ing suhu kontrol akurat (± 1 ℃) sabenere bisa ngontrol proses plasticization, kekandelan lan lancar saka Papan.
    * Ing telung-roller tanggalan adopts horisontal, vertikal utawa 45 ° jinis ngiringake instalasi, nganti karo-mudhun mode ngangkat.
    * Ing kekandelan saka Papan dikendhalèkaké déning meneng lan mencet roller ing rong arah.
    * Sistem kontrol suhu roller kapisah sabenere bisa ngontrol suhu roller mencet kanggo mesthekake malah kekandelan.
    * Mesin Cutting bisa Cut sheet karo dawa lan jumlahe akurat.
    * Piranti nduwurke tumpukan migunakake torsi motor amba, bisa bebas aturan kacepetan nduwurke tumpukan lan tension.
    * Ing meter otomatis countering piranti bisa wis pesawat dawa prodhuk.

    Paramèter Technical:

    Extruder SJ65-SJ150
    lapisan sheet lapisan siji utawa sheet multi-lapisan
    jembaré Board 400-2000mm
    kekandelan Board 0.2-2.5mm
    Max. kapasitas extrusion 30-500kg / h
    kacepetan line Produksi 15m / min

    2. fitur Sheet Product lan aplikasi:
    sheet iku lapisan siji utawa multi-lapisan miturut sarat customer kang. Sheet punika malah kekandelan, lumahing Gamelan lan warata, sheet bisa digawe saka designs beda.

    Sheets sing utamané dipigunakaké kanggo mesin thermoforming utawa mesin injeksi ngecor kanggo gawé paket kothak lan kontaner kanggo pangan, susu, obat-obatan, daging, Kosmetik, etc.

    1-150HG51A15641-150HG516291-150HG51641E51-150HG516463E

    1-150HG51A5453


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !