PMMA, PC, PET Sheet / Board Line Produksi - China Qingdao Xinquan Engineering

    PMMA, PC, PET Sheet / Board Line Produksi


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PET, PMMA Sheet / Board Line Produksi

    1. Machine Instruction saka PET, PMMA Line Produksi Sheet:

    The PET line produksi sheet transparent khusus sing dirancang kanggo APET, PET siji utawa multi-lapisan sheets, iku bisa uga gawé sheet PS, PP, PE nalika sawise pangowahan sawetara bagéan relatif, iku baris produksi multi-fungsi.

    PMMA line sheet transparent wis specialized ing Pabrik PMMA sheet ngalangi lan sheet Embossed. Ing kekandelan produk beda-beda saka 0.8-10mm, lan max ambane nganti 2100mm.

    2. paramèter Technical

    PET, APET PMMA, PC
    Main Extruder Meneng Dia 120mm 130mm 75mm (Twin Meneng) 120 130
    Main Extruder Meneng L / D 33: 1 33: 1 44: 1 36: 1 36: 1
    Main Extruder drive 160kw 200kw 160kw-250kw 185kw 250kw
    Co-extruder Meneng Dia. 65mm 75mm 65mm utawa 75mm 45mm 45mm
    Co-extruder Meneng L / D 33: 1 33: 1 33: 1 30: 1 30: 1
    Co-extruder drive 37kw 45kw 37kw utawa 45kw 22KW 22KW
    sheet kekandelan 0.15mm-1.2mm 0.8-8mm 1.5-10mm
    sheet Jembar 560mm-1500mm 1000-1560mm 1220-2100mm
    Max. kapasitas extrusion 350kg / h 500kg / h 350kg / h-800kg / h 420kg / h 600kg / h
    daya instalasi 250kw 320kw 200kw-400kw 180kw 250kw

    3. PMMA, PET, PC Sheet Products Fitur
    1.Impact-tahan, unbreakable: Strength in keluwihan saka kaca tempered, Papan acrylic atusan kaping, keamanan angel, maling, peluru-bukti efek
    2. circular arch, mlengkung: Good daya kerja, plasticity, mbengkongaken menyang, pola setengah bunderan vaulted miturut kabutuhan nyata saka situs construction
    materi cahya 3., gampang kanggo nindakake: setengah bobot saka kaca, Langkawi kanggo jawab lan nginstal, construction gampang kanggo ngatur.
    4. resistance kanggo unsur, kaluwihan cahya: long-term UV anti-, efek cahya Utamané apik, ngurangi jumlah biaya energi
    5. Ultra-transparent, super-insulating: Transparan meh kaya kaca, poto-Extinguishing, cahya paling lan material kang tahan geni

    Aplikasi Product

    * Ing sheets PET sing utamané dipigunakaké kanggo mesin thermoforming utawa mesin injeksi ngecor kanggo gawé paket kothak lan kontaner kanggo pangan, susu, obat-obatan, daging, Kosmetik, etc.

    * PMMA sheet iki digunakake digunakake ing loro transparent lan Advertising bahan bangunan: Garden, panggonan rekreasi, hiasan bangunan kutha; sing transparent penerbangan, ing Obat Herbal ing pendopo dalan; Ornamen internal lan eksternal ing bangunan komersial, wall langsir saka ngarep modern saka Pit motor, bidang, Sepur, kukusan ing, silem ing, tentara lan polices tameng, Booth telephone, iklan signpost, iklan saka omahé lamp, ing expressway lan cara nduwur sirah saka kutha pemisahan layar protèktif.

    1-150HG51024Y71-150HG51029E01-150HG510139471-150HG51019442


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !