PP berongga Grid Line Produksi Board - China Qingdao Xinquan Engineering

    PP berongga Grid Line Produksi Board


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PP berongga Grid Line Produksi Board

    1. About Machine PP berongga Grid Board:

    baris produksi iki digunakake kanggo gawé PP kothong line kothak sheet. PP rampung sheet jembaré 1220-2100mm, kekandelan: 2-14mm.

    mesin utama baris produksi:

    Extruder: jinis venting desain khusus, majeng sistem kontrol suhu PLC kanggo mesthekake yen swara plastik lan stabilitas dhuwur-ngasilaken ing plastik extrusion.

    Layar Changer pilihan hydraulic piranti pangisi cepet, supaya proses ganti jaringan cepet lan luwih irit; duplex lan struktur sealing khusus, lan njupuk stabilitas piranti jaringan.

    Mold: jamur digawe saka logam campuran baja kualitas karo kegiatan dhuwur saka piranti throttling, supaya distribusi aliran material ing meksa die iku seragam; lambé ndhuwur lan ngisor saka die punika angger-angger diferensial, njamin kekandelan seragam saka ndhuwur mengisor.

    Vacuum mbentuk ngadeg: mbentuk sistem karo sistem cooling exchange panas cepet, lan karo sistem vakum, lan staggered, distribusi urut-urutan efektif kanggo njamin akurasi wangun sheet kang.
    Sistem vakum kasusun saka rong sub-struktur sawijining, saben subsistem dilengkapi nomer telpon garis vakum telung-loop, saben mbeta siklus tetep loro sistem vakum-kahanan lan sistem tampilan vakum, mangkono nggawe lumahing seragam plate vakum lan stabil.

    2. parameter technical utama.

    Model saka extruder PP SJ-100/35 PP SJ-120/35 -SJ150 / 35
    Power of motor utama 75KW 110-132KW
    jembaré Product 1300-1600mm 1600-2600mm
    kekandelan Product 2-10mm 2-10mm

    3. Aplikasi saka PP berongga Grid Boards

    * Ing PP Papan kothak kothong bisa diolah dadi cilik turnover, cilik packaging, clapboard, lining Papan, gawe Papan lan pallet, etc, amarga menehi kaluwihan saka bobot cahya, tenacity dhuwur, bukti lembab, kinerja lingkungan lan Processing secondary. Punika wiyar dipigunakaké ing lapangan kayata elektron, kluwarga Perkakas electrical, packaging, mesin, pos, pangan, medicine, pestisida lan iklan hiasan, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !