PPR, PE, PP Single Layer utawa Multi-lapisan Line Produksi Pipe Co-extrusion - China Qingdao Xinquan Engineering

    PPR, PE, PP Single Layer utawa Multi-lapisan Line Produksi Pipe Co-extrusion


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PPR, PE, PP Single Layer utawa Multi-lapisan Line Produksi Pipe Co-extrusion
    1. About PP, PE, PPR Single Layer and Multi-layer Pipes:

    Ing bangunan, panas lan banyu sumber meh nganggo pipa PPR. pipe iki bisa nginstal gampang, rega kurang lan ijo, entheng, aman lan resik, panas resistance, ngrusak, nyimpen panas lan panggunaan dawa.

    2. About mesin:

    * Extruder iki dikuwasani déning PLC utawa kontrol suhu tekan Ngontrol suhu pas lan akurat, kang Highly njamin kapasitas plasticization; Khusus meneng dirancang njamin efficiency dhuwur lan output dhuwur; Rigidity dhuwur lan Gir bevel kurang gangguan ndadekake manawa kinerja extrusion dipercaya lan stabil lan urip dawa layanan;

    * Ing distributor saka Die sirah kanggo pipe PP, PPR, PE dibangun dadi gaya spiral utawa gaya basket. Ing papan mili gedhe njamin wektu manggon cukup saka materi; pipo diprodhuksi saka kaku internal cilik lan Gamelan lumahing; desain jamur punika keluwesan dhuwur, iku bisa kanggo ngecor kabeh jinis PP, PE, PPR pipo (loro-lapisan, telung lapisan utawa papat-lapisan).
    Ing multi-lapisan produksi baris pipa mesin mentas dikembangaké perusahaan kita, njupuk baris produksi pipe 3-lapisan contone, lapisan utama lan njaba nggunakake bahan anyar, lan lapisan tengah migunakake plastik recycled + materi kaca serat, desain iki Highly mundhak kekuatan lan tensile saka pipo, ing wektu sing padha ngisor biaya produksi.

    3. paramèter Technical:

    Pipe Machine Model SJG315 SJG-450 SJG-630 SJG-800 SJG-1200
    Pipe Diameter mm 90-315MM 110-450 250-630 400-800 630-1200
    Pipe Koleksi A ABA A ABC A ABA A ABA A ABA
    Extruder SJ100 SJ90 / 75 SJ120 SJ100 / 75 SJ120 SJ120 / 90 SJ150 SJ120 / 100 SJ165 SJ150 / 120
    Kapasitas kg / h 200-400 250-450 250-450 300-500 300-500 400-600 600-1000 600-1100 600-1200 800-1300
    Diinstal KW daya 200 250 250 300 300 350 400 450 500 600


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !