Line Produksi PVC lan WPC lemah ndhuwur foamed Board - China Qingdao Xinquan Engineering

    PVC lan WPC lemah ndhuwur foamed Line Produksi Board


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Fitur lan Kaluwihan saka PVC, WPC lemah ndhuwur foamed Boards:

    PVC lan PVC kulit kayu gabungan foamed Papan (bangunan Papan, WPC piring) line extrusion, wis produk anyar perusahaan kita miturut perlu pasar, iku bisa ngurangi biaya, ulang materi lan ngurangi polusi ing. Papan WPC migunakake PVC, kayu sampah utawa tetanduran tetanèn, CaCO3 lan aditif liyane minangka materi utama, Boards sing mentas produk sing bisa njupuk Panggonan ing piring baja lan piring pring.

    Produk fitur lingkungan loropaken, karat-resistance, lembab-bukti, moth-bukti, resistance distorsi, lan bisa diproses ing kahanan Processing padha produk kayu, kurang biaya, bobot cahya, lan bisa ulang luwih saka 30 kaping, mulane padha duwe aplikasi sing wiyar lan populer ing mangsa .. The alas sampah lan plastik bisa ulang kanggo gawé WPC Boards, kang ora mung apik kanggo lingkungan, nanging uga "nguripake boroske menyang kasugihan".

    2. PVC lan WPC lemah ndhuwur foamed Boards Aplikasi:

    PVC lan WPC lemah ndhuwur foamed Boards uga nggunakake digunakake minangka Papan bangunan, pribadi Papan, Furnitur, jamur kanggo pemblokiran, packaging, kothak ulang, iklan plate, gambar piring, piring bisnis, gendheng, profil kapal, etc. produk iki duwe specifications resistance weather , resistance kuman, corrode, mendhung, semut, geni, milih, Cacing, clurut, ray ultraviolet, etc. uga bisa njaga suhu, nggunakake jaman.

    3. Machine Fitur:

    baris produksi iki adopts khusus sing dirancang SJZ80 conical kembar meneng extruder, migunakake DC kacepetan pengatur, misuwur controller suhu account donya diimpor, nduweni kaluwihan saka gedhe orane katrangan kacepetan ngatur, kontrol suhu akurat, gampang lan operasi dipercaya. Unit tambahan kalebu ngadeg vakum foamed, ngusungi-mati, mesin lan stacker, etc. nglereni Iku dilengkapi piranti cooling dipeksa gedhe kanggo mesthekake asil foamed apik. Jinis Uler ngusungi-mati adopts abang précised lan mesin frekuensi, fitur struktur cukup; pasukan hauling gedhe lan stabil ngusungi mati. Mesin nglereni nduweni karakteristik dipercaya lan pas apa, nglereni akurat, etc. stacker iki cocok karo trolley movable lan khusus sing dirancang tameng pangayoman karet, nduweni kaluwihan saka karusakan free kanggo prodhuk, operasi gampang lan trep, etc. tambahan ing Unit bisa nggunakake kontrol PLC, kang stabil lan dipercaya.

    4. paramèter Technical Utama

    model SJSZ80 / 156 SJSZ92 / 188 SJSZ80 / 156, SJ65 / 132 SJP92 / 32
    jembaré Product mm 1220 1600 1600-2050 2050
    kekandelan Product mm 3-20 5-30 3-20 3-20
    Max. kapasitas extrusion Kg / h 350 500 600 450
    Power of extruder KW 75 110 120 75

    Cathetan: specifications sing kanggo ngganti sadurunge tanpa kabar subyek.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !