Gambar PVC lan PP, PE PVC WPC Line riwayat Produksi - China Qingdao Xinquan Engineering

    Gambar PVC lan PP, PE PVC WPC riwayat Produksi Line


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambar PVC lan PP, PE PVC WPC Line riwayat Produksi:
    1. WPC Gambar Mesin Instruction:

    line adopts tong minyak khusus sing dirancang lan meneng, jamur lan Kerajinan digunakake kanggo ngasilaké produk gabungan plastik kayu, simplified minangka produk WPC. extruder punika rong langkah nyawiji extruding utawa nggawe kayu lan plastik menyang pelet pisanan, banjur nganggo extruder kanggo proses; daya lan papan nyimpen, dhuwur kapasitas, stabil extruding Presser; ing loader wis panas wis diinstal ing ndhuwur extruder, bisa exhaust Sisa lembab ing daya kayu kanggo nggawe manawa bagean extruding saka extruder kebak, lan njamin asil plasticization luwih. The optimal dirancang meneng iku saka pasukan nyukur cilik, kang ora gampang kanggo mbathili serat kayu lan ndadekake wektu manggon materi nang extruder malah. Laras lan meneng adopts perawatan bimetallic, anti-nyandhang lan anti-karat, ngluwihi gesang layanan.

    baris produksi iki cocog kanggo gawé PP, PE, PVC + gabungan kayu produk, produk WPC sing kuwat lan awet, loro-lorone wis kaluwihan saka plastik lan kayu produk, ing wektu sing padha, padha mantep ing shortages produk plastik sing gampang tak deformed, lan produk kayu bisa gampang njaluk karat, rusak dening Cacing, urip layanan singkat, lan sapiturute padha uga kerep digunakake minangka cilik diinget lan tray kayu-Polymer; panel jogan, hiasan njero ruangan ruangan lan, jogan plank, pendopo lan kursi taman, etc. Jumlah daya kayu utawa serat bisa tekan kanggo 50-70%.

    Paramèter 2. Main Technical:

    model XQ180 XQ240 XQ300
    Max. jembaré saka profil (mm) 180 240 300
    Total daya saka mesin tambahan (kw) 18,7 27,5 33,1
    Cooling konsumsi banyu (m3 / h) 5 7 7
    compressed air (MPa) 0,6 0,6 0,6


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !