Qingdao Xinquan Plastik mesin Co., Ltd

    mangrupakeun perusahaan tech tinggi na anyar. Hal ieu lokasina di Jiaozhou, kota Qingdao, Propinsi Shandong, deukeut ka Airport Qingdao, stasiun Train, cara express, angkot teh pisan merenah.
    Diajar deui
    • Tim teknis kuat

      Tim teknis kuat

      boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi parabot tekenan sababaraha calakan.
    • Haté pikeun nyieun

      Haté pikeun nyieun

      Pausahaan migunakeun sistim design canggih tur pamakéan ISO9001 canggih: 2000 manajemén kualitas manajemén sistem internasional.
    • kualitas alus teuing

      kualitas alus teuing

      Pausahaan specializes di ngahasilkeun-kinerja tinggi, mesin palastik kualitas luhur sarta alat-alat, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

    Tentang Kami

    Qingdao Xinquan Plastik mesin Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tech tinggi na anyar. Hal ieu lokasina di Jiaozhou, kota Qingdao, Propinsi Shandong, deukeut ka Airport Qingdao, stasiun Train, cara express, angkot nu geus pisan convenient.Established dina taun 1998, Qingdao Xinquan Company nyertakeun wewengkon 8000m2, guna adaptasi produksi ngembangna sarat, urang diwangun akun pabrik anyar wewengkon 10000 m2, nyieun parusahaan cabangna, ngaranna Qingdao Jinyuanrong Industri na Trading Co, Ltd.

    • about1
    • about2
    
    WhatsApp Online Chat !