Tentang Kami

    Qingdao Xinquan Plastik mesin Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tech tinggi na anyar. Hal ieu lokasina di Jiaozhou, kota Qingdao, Propinsi Shandong, deukeut ka Airport Qingdao, stasiun Train, cara express, angkot teh pisan merenah.

    Didirikeun taun taun 1998, Qingdao Xinquan Company nyertakeun wewengkon 8000m2, guna adaptasi sarat produksi ngembangna, urang diwangun akun pabrik anyar wewengkon 10000 m2, nyieun parusahaan cabangna, ngaranna Qingdao Jinyuanrong Industri na Trading Co, Ltd .

    parusahaan urang ngabogaan sumberdaya téhnologi kuat sarta kuat; kami geus salawasna geus komitmen kana panalungtikan sarta ngembangkeun mesin plastik, mesin ie keur pipa plastik, propil, papan, cadar, jeung produk WPC, utamana fokus dina PP, garis produksi profil PC usik, anu PVC, WPC foamed garis produksi dewan , téhnologi jeung kualitas urang sok di tingkat anjog di Cina. precision tinggi, fungsi sampurna, kinerja stabil sarta dipercaya jeung kahirupan layanan lila, XQ mesin runtuyan meunang pujian luhur ti para nasabah. Xinquan Company teh Anggota Emas di Alibaba, sarta enjoys nu Trade jaminan ku Alibaba.com.

    parusahaan urang boga sistem manajemen kualitas ketat, geus lulus ISO9001-2000 sertifikasi, sarta "Kasalametan Produk sertifikasi persetujuan CE" EU urang. produk urang geus dijual ka sakuliah éta Cina sarta diékspor ka nagara sakuliah dunya, kayaning Rusia, Ukraina, Arménia, Azerbaijan, Uzbékistan, Kazakhstan, Aljazair, Italia, Romania, Australia, Turki, Pakistan, India, Bangladesh, Indonesia , Thailand, Jepang, Korea, Vietnam, Mexico, banten, Brazil, Argentina, Peru, Afrika Kidul, Mesir, Tunisia, Equatorial Guinea jeung saterusna.

    "Quality Alus na Harga Munasabah" nyaeta kawijakan kualitas Xinquan Company urang;
    “Honest Service and Win-win Cooperation” is Xinquan Company’s core concept.
    Qingdao Xinquan Company is willing to work together with you to create a more beautiful and better future.

    1-150H410203RZ


    
    WhatsApp Online Chat !