Taros Kami

    QINGDAO XINQUAN palastik mesin CO., LTD

    alamat

    Wuzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

    Surélék

    xq9@qdxinquan.com
     xq8@qdxinquan.com 

    telepon

    86-532-82212931

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
    Sabtu: 10am mun 2pm
    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    
    WhatsApp Online Chat !