PC kerung Grid Board / Lambaran Produksi Line - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    PC kerung Grid Board / Lambaran Line Produksi


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PC kerung Grid Line Produksi Lambaran

    1. Ngeunaan PC kerung Grid Mesin Lambaran:

    garis produksi ieu dipaké pikeun ngahasilkeun PC kerung grid lambar garis. PC rengse lambar lebar 1220-2100mm, ketebalan: 2-25mm.

    mesin utama garis produksi:

     Extruder: tipe venting desain husus, maju sistem kadali hawa purwakarta pikeun mastikeun yén sora palastik jeung stabilitas-ngahasilkeun tinggi di plastik Tonjolan.

     Layar Changer: pilihan hidrolik alat changer gancang, ku kituna prosés ngarobah jaringan gancang jeung éfisién; duplex jeung struktur sealing husus, sarta mastikeun stabilitas alat jaringan.

     Kapang: kapang dijieunna tina waja alloy kualitas luhur mibanda aktivitas tinggi sahiji alat throttling, jadi distribusi aliran bahan dina tekanan paeh nyaeta seragam; biwir luhur jeung handap paeh nyaeta pangaturan diferensial, ensures ketebalan seragam ti luhur ka handap.

      Vakum ngabentuk stand: ngabentuk sistem kalawan sistem cooling bursa panas gancang, sarta kalawan sistem vakum, hiji staggered, sebaran sequential éféktif pikeun ngajamin katepatan tina bentuk lambaran urang.

    Sistim vakum diwangun ku dua sub-struktur bebas, masing-masing subsistem dilengkepan angka tetep garis vakum tilu-loop, unggal mawa siklus dibereskeun duanana sistem vakum-udar jeung sistem tampilan vakum, sahingga nyieun beungeut seragam plat vakum sarta stabil.

    2. parameter teknis utama.

    Modél extruder PC SJ-120/36 SJ-45/30 PC SJ-100/36 SJ-45/30
    Kakuatan motor utama 185KW / 22KW 132KW / 18.5KW
    lebar produk 1600-2100mm 1300-1600mm
    ketebalan produk 2-25mm 2-20mm

    3. Aplikasi PC kerung Grid cadar

    * PC lambar kerung ieu loba dipaké salaku ceilings buktina panonpoé wangunan kantor, aula, pasar, stadion, puseur rekreasi sarta fasilitas umum; cuaca héd sahiji stasiun beus, imah panas, sarta koridor of aula lounge; ceilings sun-buktina aman tina bandara na pabrik, velarium tatanén dimodernisasi, industri beternak peternakan jeung pools ngojay indoor; noise panghalang kana jalan tinggi na jalan luhur: di kota, iklan billboard, kotak cahaya jeung hiasan paméran; témbok partisi antara kantor jeung ruang tamu, sarta antara mandi jeung wc.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !