Pe, PP, PS, ABS lambaran jeung Board Line Produksi - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    Pe, PP, PS, ABS lambaran jeung Board Line Produksi


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Ngeunaan Mesin

    mesin ieu boga kaunggulan tina singset, struktur mesin alus nangtukeun jeung screw jeung tong kabeh dilakukeun dina baja nitride alloy, bisa nyieun dina plasticizer bahan sarua jeung boga kaluaran tinggi na pamakéan panjang.

    * Screw The dirancang ti fungsi campur kode husus sarta kapasitas plasticization tinggi.
    * The husus dirancang T-tipe kapang ensures a kontrol tepat kana ketebalan dewan.
    * The kadali hawa akurat (± 1 ℃) persis bisa ngadalikeun proses plasticization, ketebalan na smoothness dewan.
    * Tilu-roller kalénder adopts horizontal, nangtung atawa 45 ° tipe Dengdekkeun instalasi, kalayan nepi-handap mode ngangkat.
    * The ketebalan dewan ieu dikawasa ku screw sarta mencét roller dina dua arah.
    * Sistim kadali hawa roller misah persis bisa ngadalikeun hawa roller mencét pikeun mastikeun hiji malah ketebalan.
    * Mesin motong tiasa motong lambaran kalawan panjang sarta kuantitas akurat.
    * The alat pungkal migunakeun torsi motor badag, kalawan bébas bisa ngatur speed pungkal jeung tegangan.
    * The méteran otomatis countering alat bisa pre-nyetel panjang produk.

    Parameter teknis:

    Extruder SJ65-SJ150
    lapisan lambar Lapisan tunggal atawa lambar multi-lapisan
    lebar dewan 400-2000mm
    ketebalan dewan 0.2-2.5mm
    Max. kapasitas Tonjolan 30-500kg / h
    speed garis produksi 15m / mnt

    2. fitur Lambaran Produk sarta aplikasi:
    lambar ieu lapisan tunggal atawa multi-lapisan nurutkeun sarat customer urang. Lambar teh nyaeta tina malah ketebalan, beungeut téh lancar tur datar, lambar éta bisa dijieun tina desain béda.

    Lambaranana anu utamana dipaké pikeun mesin thermoforming atanapi mesin suntik molding ngahasilkeun bungkusan kotak na peti keur keur dahareun, susu, obat, daging, kosmétik, jeung sajabana

    1-150HG51A15641-150HG516291-150HG51641E51-150HG516463E

    1-150HG51A5453


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !