PMMA, PC, pepet lambaran / Board Line Produksi - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    PMMA, PC, pepet lambaran / Board Line Produksi


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pepet, PMMA lambaran / Board Line Produksi

    1. Mesin Instruksi di pepet, PMMA Line Produksi Lambaran:

    The pepet garis produksi lambar transparan dirancang husus pikeun APET, pepet tunggal atawa multi-lapisan cadar, éta bisa ogé ngahasilkeun lambaran PS, PP, pe nalika sanggeus robah sawatara bagian dulur, eta mangrupakeun garis produksi multi-fungsi.

    PMMA garis lambar transparan ieu husus di pabrik PMMA lambar padet na lambar embossed. The ketebalan produk rupa-rupa ti 0.8-10mm, sarta max lebar nepi ka 2100mm.

    2. parameter Téknis

    Pepet, APET PMMA, PC
    Main Extruder screw Omod 120mm 130mm 75mm (Kembar screw) 120 130
    Main Extruder screw L / D 33: 1 33: 1 44: 1 36: 1 36: 1
    Main Extruder drive 160kw 200kw 160kw-250kw 185kw 250kw
    Co-extruder screw Omod. 65mm 75mm 65mm atawa 75mm 45mm 45mm
    Co-extruder screw L / D 33: 1 33: 1 33: 1 30: 1 30: 1
    Co-extruder drive 37kw 45kw 37kw atanapi 45kw 22KW 22KW
    lambaran ketebalan 0.15mm-1.2mm 0.8-8mm 1.5-10mm
    lambaran Width 560mm-1500mm 1000-1560mm 1220-2100mm
    Max. kapasitas Tonjolan 350kg / h 500kg / h 350kg / h-800kg / h 420kg / h 600kg / h
    kakuatan instalasi 250kw 320kw 200kw-400kw 180kw 250kw

    3. PMMA, pepet, PC Lambaran Produk Pitur
    1.Impact-tahan, unbreakable: Kakuatan di kaleuwihan kaca tempered, dewan acrylic ratusan kali, kaamanan tangguh, maling, bullet-buktina pangaruh
    2. sirkular Arch, bending: Good workability, plasticity, ngagulung kana, pola semicircular vaulted luyu jeung kabutuhan saleresna situs konstruksi
    bahan Lampu 3., gampang pikeun ngalaksanakeun: satengah beurat kaca, Propinsi mun penanganan tur masang, pangwangunan gampang pikeun ngatur.
    4. lalawanan ka elemen, kaunggulan cahaya: jangka panjang UV anti, épék cahaya Husus alus, ngurangan jumlah waragad énergi
    5. Ultra-transparan, super-insulating: Transparansi ampir kawas kaca, timer extinguishing, cahaya pangalusna jeung bahan fireproof

    Aplikasi produk

    * The cadar pepet utamana dipaké pikeun mesin thermoforming atanapi mesin suntik molding ngahasilkeun bungkusan kotak na peti keur keur dahareun, susu, obat, daging, kosmétik, jeung sajabana

    * PMMA lambar anu loba dipaké dina duanana transparan sarta Advertising bahan wangunan: Taman, di tempat rekreasi, hiasan wangunan urban; wadahna transparan of aviation, anu windscreen di paviliun koridor; Ornamén internal tur éksternal dina wangunan komersil, témbok curtain tina hareup modérn motor teh, pesawat, kareta teh, steamer nu, kapal selam teh, tentara na polices tameng, anu stan telepon, iklan plang, anu iklan sahiji imah lampu, nu expressway sarta cara overhead kota partisi layar pelindung.

    1-150HG51024Y71-150HG51029E01-150HG510139471-150HG51019442


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !