PP kerung Grid Line Produksi Board - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    PP kerung Grid Line Produksi Board


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PP kerung Grid Line Produksi Board

    1. Ngeunaan Mesin PP kerung Grid Board:

    garis produksi ieu dipaké pikeun ngahasilkeun PP kerung garis grid lambar. PP rengse lambar lebar 1220-2100mm, ketebalan: 2-14mm.

    mesin utama garis produksi:

    Extruder: tipe venting desain husus, maju sistem kadali hawa purwakarta pikeun mastikeun yén sora palastik jeung stabilitas-ngahasilkeun tinggi di plastik Tonjolan.

    Layar Changer: pilihan hidrolik alat changer gancang, ku kituna prosés ngarobah jaringan gancang jeung éfisién; duplex jeung struktur sealing husus, sarta mastikeun stabilitas alat jaringan.

    Kapang: kapang dijieunna tina waja alloy kualitas luhur mibanda aktivitas tinggi sahiji alat throttling, jadi distribusi aliran bahan dina tekanan paeh nyaeta seragam; biwir luhur jeung handap paeh nyaeta pangaturan diferensial, ensures ketebalan seragam ti luhur ka handap.

    Vakum ngabentuk stand: ngabentuk sistem kalawan sistem cooling bursa panas gancang, sarta kalawan sistem vakum, hiji staggered, sebaran sequential éféktif pikeun ngajamin katepatan tina bentuk lambaran urang.
    Sistim vakum diwangun ku dua sub-struktur bebas, masing-masing subsistem dilengkepan angka tetep garis vakum tilu-loop, unggal mawa siklus dibereskeun duanana sistem vakum-udar jeung sistem tampilan vakum, sahingga nyieun beungeut seragam plat vakum sarta stabil.

    2. parameter teknis utama.

    Modél extruder PP SJ-100/35 PP SJ-120/35 -SJ150 / 35
    Kakuatan motor utama 75KW 110-132KW
    lebar produk 1300-1600mm 1600-2600mm
    ketebalan produk 2-10mm 2-10mm

    3. Aplikasi PP kerung Grid déwan

    * The PP dewan grid usik bisa diolah jadi hal elehan, bisi bungkusan, clapboard, pinding dewan, nyieun dewan jeung Usuk, jsb, alatan kaunggulan miboga beurat lampu, tenacity tinggi, buktina beueus, kinerja lingkungan jeung ngolah sekundér. Hal ieu loba dipaké dina widang kayaning éléktron, panerapan rumah tangga listrik, bungkusan, mesin, pos, kadaharan, ubar, péstisida na iklan hiasan, jeung sajabana


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !