PPR, pe, PP Single Lapisan atanapi Multi-lapisan Line Produksi pipa Co-Tonjolan - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    PPR, pe, PP Single Lapisan atanapi Multi-lapisan Line Produksi pipa Co-Tonjolan


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PPR, pe, PP Single Lapisan atanapi Multi-lapisan Line Produksi pipa Co-Tonjolan
    1. About PP, PE, PPR Single Layer and Multi-layer Pipes:

    Dina wangunan, panas sarta cai suplai ampir make pipe PPR. pipe Ieu bisa install gampang, harga lemah sareng héjo, beurat lampu, aman jeung bersih, résistansi panas, korup, simpen panas sarta pamakéan panjang.

    2. Ngeunaan mesin:

    * Extruder ieu diatur ku purwakarta atanapi controller hawa pikeun ngahontal ngadalikeun hawa tepat jeung akurat, nu kacida jaminan kapasitas plasticization; Husus screw dirancang ensures efisiensi tinggi na kaluaran tinggi; The rigidity tinggi na gears bevel noise low ngajadikeun yakin prestasi Tonjolan dipercaya jeung stabil sarta hirup layanan lila;

    * The distributor tina maot sirah pikeun pipe PP, PPR, pe dirancang kana gaya spiral atanapi gaya karinjang. Rohangan ngalir badag ensures hiji waktos Huni cukup bahan; nu pipa dihasilkeun téh stres internal leutik na beungeut lemes; desain kapang nyaeta ngeunaan fleksibilitas tinggi, éta bisa molding sagala jinis PP, pe, PPR pipa (dua-lapisan, tilu-lapisan atawa opat-lapisan).
    The multi-lapisan garis produksi pipe mangrupakeun mesin karek dimekarkeun parusahaan urang urang, nyandak garis produksi pipe 3-lapisan contona lapisan jero sarta luar make bahan anyar, sarta lapisan tengah migunakeun palastik didaur + bahan gelas serat, desain ieu kacida nambahan kakuatan sarta tensile tina pipa, dina waktos anu sareng nurunkeun biaya produksi.

    3. parameter Téknis:

    Pipe Mesin Modél SJG315 SJG-450 SJG-630 SJG-800 SJG-1200
    Pipe diaméterna mm 90-315MM 110-450 250-630 400-800 630-1200
    pipe Tipe A ABA A ABC A ABA A ABA A ABA
    Extruder SJ100 SJ90 / 75 SJ120 SJ100 / 75 SJ120 SJ120 / 90 SJ150 SJ120 / 100 SJ165 SJ150 / 120
    Kapasitas kg / h 200-400 250-450 250-450 300-500 300-500 400-600 600-1000 600-1100 600-1200 800-1300
    Dipasang KW kakuatan 200 250 250 300 300 350 400 450 500 600


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !