Jalur Produksi PVC na WPC kulit Foamed Board - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    PVC na WPC kulit Foamed Line Produksi Board


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Fitur na Kaunggulan tina PVC, WPC kulit Foamed déwan:

    PVC na PVC kulit kai komposit foamed dewan (gedong dewan, WPC plat) garis Tonjolan, ieu produk anyar parusahaan urang nurutkeun perlu pasar, éta bisa ngurangan biaya, didaur ulang bahan jeung ngurangan polusi nu. Dewan WPC migunakeun PVC, kai limbah atawa tutuwuhan tatanén, CaCo3 jeung aditif séjénna saperti bahan utama, papan anu karek produk anu tiasa nyandak tempat piring baja jeung plat awi.

    Produk ciri lingkungan ramah, korosi-lalawanan, beueus-buktina, renget-buktina, résistansi distorsi, sarta bisa diolah dina kaayaan processing sarua produk kai, béaya rendah, beurat lampu, sarta bisa ngadaur mulangkeunana leuwih ti 30 kali, ku kituna maranéhna gaduh aplikasi lega tur populér di mangsa nu bakal datang .. The leuweung runtah sareng plastik bisa didaur ngahasilkeun WPC papan, nu teu ukur alus pikeun lingkungan, tapi ogé "Hurungkeun wasted kana kabeungharan".

    2. PVC na WPC kulit foamed papan Aplikasi:

    PVC na WPC kulit foamed papan oge make lega sakumaha dewan wangunan, parabot dewan, jati, kapang pikeun blok, bungkusan, kotak daur ulang, iklan piring, acara piring, plat bisnis, hateup, profil kapal, jsb produk ieu mibanda spésifikasi sakumaha lalawanan cuaca , résistansi germ, corrode, mendung, sireum, seuneu, milih, cacing, beurit, ray ultraviolet, jsb ogé bisa nyimpen hawa, make kali panjang.

    3. Mesin Fitur:

    garis produksi Ieu adopts husus dirancang SJZ80 kerucut kembar screw extruder, migunakeun DC speed regulator, kawentar controller hawa brand dunya diimpor, boga kaunggulan tina badag ruang lingkup speed régulasi, kontrol hawa akurat, nu panggampangna tur operasi dipercaya. Unit bantu diwangun ku stand vakum foamed, haul-pareum, mesin sarta stacker, jsb motong Hal ieu dilengkepan alat cooling kapaksa badag pikeun mastikeun hasil foamed alus. Jinis hileud haul-off adopts réduksi précised na inverter frekuensi, pitur struktur lumrah; gaya hela badag sarta stabil haul pareum. Mesin motong boga ciri tina dipercaya jeung tepat kerja, motong akurat, jsb stacker ieu loyog sareng trolley movable tur husus dirancang tameng panyalindungan karét, boga kaunggulan karuksakan bébas jeung produk, operasi nu panggampangna tur merenah, jsb bantu nu unit téh bisa ngagunakeun kontrol purwakarta, nu stabil ngandung sarta dipercaya.

    4. parameter Téknis Utama

    model SJSZ80 / 156 SJSZ92 / 188 SJSZ80 / 156, SJ65 / 132 SJP92 / 32
    lebar produk mm 1220 1600 1600-2050 2050
    ketebalan produk mm 3-20 5-30 3-20 3-20
    Max. kapasitas Tonjolan Kg / h 350 500 600 450
    Kakawasaan extruder KW 75 110 120 75

    Catetan: The spésifikasi nu ngarobih tanpa aya bewara prior matuh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !