Propil PVC jeung PP, pe PVC WPC Line Propil Produksi - Cina Qingdao Xinquan Plastik

    Propil PVC jeung PP, pe PVC WPC Propil Produksi Line


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Propil PVC jeung PP, pe PVC WPC Line Propil Produksi:
    1. WPC profil Mesin Instruction:

    jalur adopts laras husus dirancang jeung screw, kapang jeung karajinan gawé pikeun ngahasilkeun produk komposit palastik kai, disederhanakeun jadi produk WPC. extruder nyaeta dua léngkah Pergaulan extruding atanapi ngadamel kai sareng plastik kana pellets kahiji, teras nganggo extruder ngolah; kakuatan sarta spasi hemat, kapasitas tinggi, stabil extruding presser; nu bastian pre-panas geus dipasang dina luhureun extruder, éta bisa haseup tetep beueus dina kakuatan kai pikeun mastikeun nu bagian extruding of extruder pinuh, sarta ngajamin hasil plasticization hadé. The optimal dirancang screw nyaéta gaya geser leutik, anu henteu gampang pikeun shearing serat kai jeung ngajadikeun waktos Huni tina bahan jero extruder malah. Laras na screw adopts perlakuan bimetallic, anti maké jeung anti korosi, manjangkeun umur jasa.

    garis produksi Ieu cocog pikeun ngahasilkeun PP, pe, PVC + komposit kai produk, produk WPC anu kuat sarta awét, duanana boga kaunggulan tina plastik jeung kai produk, dina waktos anu sareng, aranjeunna overcomes nu kakirangan produk palastik nu geus gampang ngagaduhan cacad, sarta produk kai bisa kalayan gampang meunang korosi, ruksak ku cacing, hirup layanan pondok, jsb éta téh populérna dipaké salaku hal packing na baki kai-polimér; panel flooring, hiasan indoor na outdoor, flooring plank, paviliun na korsi di taman, jrrd Jumlah kakuatan kai atawa serat bisa ngahontal nepi ka 50-70%.

    Parameter 2. Main Téknis:

    model XQ180 XQ240 XQ300
    Max. rubak profil (mm) 180 240 300
    Total kakuatan mesin bantu (kw) 18,7 27,5 33,1
    Cooling konsumsi cai (m3 / h) 5 7 7
    hawa dikomprés (MPa) 0,6 0,6 0,6


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !