Qingdao Xinquan Plastic Machinery Co., Ltd

  është një ndërmarrje të lartë dhe të re të teknologjisë. Ajo është e vendosur në Jiaozhou, qytetin Qingdao, Shandong Province, në afërsi të Qingdao Aeroportit, stacioni i trenit, mënyrë të shprehur, transporti është shumë i përshtatshëm.
  Mëso më shumë
  • ekip të fortë teknik

   ekip të fortë teknik

   kemi një ekip të fortë teknike në industrinë e, dekada e përvojës profesionale, nivelin e shkëlqyer të projektimit, duke krijuar një cilësi të lartë të lartë të efikasitetit shtyn inteligjente pajisje.
  • Zemra për të krijuar

   Zemra për të krijuar

   Kompania përdor sisteme të avancuara të projektimit dhe përdorimin e ISO9001 avancuar: 2000 ndërkombëtare të menaxhimit të cilësisë të menaxhimit të sistemit.
  • cilësi të shkëlqyeshme

   cilësi të shkëlqyeshme

   Kompania e specializuar në prodhimin e performancë të lartë, me cilësi të lartë makinerive plastike dhe pajisje, forca e fortë teknike, aftësi të fortë të zhvillimit, shërbime të mira teknike.

  Rreth nesh

  Qingdao Xinquan Plastic Machinery Co, Ltd, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë dhe të re. Ajo është e vendosur në Jiaozhou, qytetin Qingdao, Shandong Province, në afërsi të Qingdao Aeroportit, stacioni i trenit, mënyrë të shprehur, transporti është shumë convenient.Established në vitin 1998, Qingdao Xinquan Company mbulon një sipërfaqe prej 8000m2, në mënyrë që të përshtaten zgjerimin e prodhimit kërkesë, ne kemi ndërtuar një fabrikë të re përbën një sipërfaqe prej 10.000 m2, të krijojë një kompani filial, të quajtur Qingdao Jinyuanrong Industrisë dhe Trading Co, Ltd

  • about1
  • about2
  
  WhatsApp Online Chat !